Pečenje Janković

Prodaja jagnjećeg i prasećeg pečenja i restoran

Adresa: Milenka Nikšića 24/1, Čačak 32000

Telefon: 032355449

E-mail: kontakt@pecenjejankovic.rs

WEB sajt: www.pecenjejankovic.rs

Radno vreme danas: 06:30 - 22:00

  • Ponedeljak:
    06:30 - 22:00
  • Utorak:
    06:30 - 22:00
  • Sreda:
    06:30 - 22:00
  • Četvrtak:
    06:30 - 22:00
  • Petak:
    06:30 - 22:00
  • Subota:
    06:30 - 22:00
  • Nedelja:
    06:30 - 14:00
Ocena korisnika:
5   / 2 ocena
Ocena korisnika:
5   / 2 ocena

O nama

Želja porodice Janković da tajnu pripreme čuvenog čačanskog pečenja podeli sa vama pretočena je 1990. godine u porodični posao. Svih ovih godina naš uspeh grade posvećeni i predani ljudi koji svojim znanjem, iskustvom i entuzijazmom uspevaju da očuvaju tradiciju pripreme kvalitetnog pečenja.
Veliko interesovanje gostiju za našim pečenjem podstaklo nas je da 2002. godine otvorimo maloprodajni objekat u Beogradu. Danas naše preduzeće ima šest maloprodajnih objekata u Čačku i Beogradu.
Zahvaljujući našim proizvodnim kapacitetima, pored redovnog snabdevanja naših restorana u mogućnosti smo da vam ponudimo pečenje za sve vrste proslava koje organizujete.
Iskustvo sticano kroz generacije omogućava nam da tradicionalna znanja primenimo u proizvodnji najkvalitetnijeg pečenja. Prilagođavajući se vremenu koje dolazi naše preduzeće nastoji da očuva suštinu tradicionalne porodične trpeze na kojoj pečenje kao nacionalni specijalitet ima vrlo važno mesto. Čačanski kraj predstavlja izuzetnu sirovinsku bazu gde na osunčanim pašnjacima Ovčara, Kablara i Jelice naši koperanti odgajaju najkvalitetniju prasad i jagnjad. Zahvaljujući prirodnim potencijalima i proizvodnji koja odiše tradicijom u mogućnosti smo da svakom našem kupcu ponudimo kvalitetno pečenje u traženoj količini i uvek poštujući rok isporuke.

Ponuda usluga i proizvoda

Praseće pečenje
Jagnjeće pečenje
Restoranske usluge
Komentari korisnika
Žarko 16.05.'22 15:19 5
Ne zna se šta je bolje.
Ljubiša 23.11.'21 23:57 5
Redovni korisnik ove pečenjare, odličan kvalitet pečenja. Uvek nosim u Novi Sad. Perfektno isečeno i lepo spakovano u kutije za poneti. Svaka preporuka.